Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen

Maak kennis met ASO!

Wij willen meehelpen de vooruitgang van onze branche actief vorm te geven. Wij doen dit niet alleen maar door middel van innovatieve producten en lidmaatschappen van verenigingen, maar ook door de actieve deelname in en organisatie van eigen evenementen. Op deze site houden wij u op de hoogte van de meest actuele stand van onze evenementsactiviteiten.

 

Bij deze evenementen kunt u ons spoedig persoonlijk ontmoeten:

ASO at International Airport GSE Expo

International Airport GSE Expo

De internationale luchthaven GSE Expo is 's werelds grootste tentoonstelling ter ondersteuning van alleen grondapparatuur. Het wordt geproduceerd door de International Airport Equipment Manufacturers Association (IAEMA) en het tijdschrift Ground Support Worldwide en wordt elke twee jaar gehouden.

De volgende internationale luchthaven GSE Expo vindt plaats van 2-4 oktober 2018 in het Rio All Suites Hotel & Casino, Las Vegas - u vindt ons in de buitenruimte, stand # 770.

IDAExpo

IDAExpo

De IDAExpo is het uithangbord van de VS-Amerikaanse deur-, poort- en hekbeurzen. De vakvereniging IDA (International Door Association) organiseert deze beurs elk jaar in het voorjaar.

In 2019 werken Fencetech en IDAExpo samen - het evenement zal worden gehouden van 14 tot 16 maart 2019 in het Indiana Convention Center in Indianapolis, IN. Ontmoet ons op onze stand!

www.idaexpo.org/

ASO Safety Solutions Fencetech

Fencetech

De FENCETECH is een van de toonaangevende beurzen voor schuifpoorten/hekken/deuren en omheiningstechnologie in de VS. De AFA (American Fence Association) is organisator van de beurs.

In 2019 werken Fencetech en IDAExpo samen - het evenement zal worden gehouden van 14 tot 16 maart 2019 in het Indiana Convention Center in Indianapolis, IN. Ontmoet ons op onze stand!

www.americanfenceassociation.com/fencetech/

Perimeter Protection

Perimeter Protection

De eerste Perimeter Protection - de centrale vakbeurs voor mechanische en elektronische beveiliging technologie in de buitenruimte - vond plaats in het jaar 2010. Sinds 2016 nemen we ook deel aan het Congres Beurs voor Perimeter Protection, Schermen en Beveiliging van gebouwen.

De volgende Perimeter Protection vindt plaats in Neurenberg in januari 2020.

https://www.perimeter-protection.de 

R+T Stuttgart

R+T Stuttgart

Vanzelfsprekend zijn wij vertegenwoordigd op de meest vooraanstaande beurs van de hek/poort/deurbranche. De alle drie Jahre in Stuttgart plaatsvindende beurs behoort voor ons tot de hoogtepunten qua evenementen.  

De volgende R+T vindt plaats in 2021 op het beursterrein van de Messe Stuttgart.

www.messe-stuttgart.de/r-t/

ASO Infodag

ASO Infodag

De ASO-infodag wordt onderhand beschouwd als dé prominente factor van de branche in Duitsland.

De ASO Infotag is een informatiebijeenkomst voor de branche waarop actuele thema’s binnen de deur- en poortindustrie in Duitsland worden behandeld. Sprekers van naam maken complexe thema’s op het gebied van normen en technische ontwikkelingen inzichtelijk en toepasbaar in de dagelijkse praktijk. 

We stellen u graag informatie ter beschikkling over de laatste ASO-Infodag. Neem alstublieft contact met ons op.

De eerstvolgende ASO-infodag vindt plaats in 2019.

www.infotag.asosafety.de

ASO Gate Safety Conference

ASO Gate Safety Conference

De Gate Safety Conference (Poort/hek/deur-veiligheidsconferentie) in Engeland is sinds 2010 drie keer georganiseerd en heeft zich ontwikkeld tot centraal evenement van de hek/poort/deurbranche in Groot-Brittannië. De plaats van het gebeuren is meestal in de omgeving van Birmingham.  

De eerste Gate Safety Conference in Engeland in 2010 was een uitvloeisel van de ASO-infodag in Duitsland. Door ongelukken in deze periode met hekken/poorten/deuren met persoonlijk letsel werden de thema’s hek/poort/deurveiligheid en normen helaas relevanter dan men zich had kunnen wensen. 

De eerstvolgende Gate Safety Conference vindt naar verwachting plaats in 2018. Blijf hier kijken. Wij houden u op de hoogte.

Service & Support

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Downloads

Technische gegevens, handleidingen, documentatie en catalogi vindt u hier.

more

Safetynews

Hier wachten u interessante artikelen rond de geautomatiseerde veiligheid en ondernemingsnouveautés van ASO.

more
x

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.