Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen
Beurzen & evenementen

Maak kennis met ASO!

Wij willen meehelpen de vooruitgang van onze branche actief vorm te geven. Wij doen dit niet alleen maar door middel van innovatieve producten en lidmaatschappen van verenigingen, maar ook door de actieve deelname in en organisatie van eigen evenementen. Op deze site houden wij u op de hoogte van de meest actuele stand van onze evenementsactiviteiten.

 

Bij deze evenementen kunt u ons spoedig persoonlijk ontmoeten:

Fabtech

FABTECH

Het FABTECH is het grootste evenement in Noord-Amerika op het gebied van metaalbewerking, -fabricage, -lassen en -afwerking. Deelnemers en exposerende bedrijven komen hier samen om de metaalproductie te vieren. Het evenement biedt ook educatieve sessies en presentaties onder leiding van deskundigen over de laatste trends en technologie in de metaalbewerking, -verwerking, -lassen en -afwerking.

De volgende Fabtech vindt plaats van 18 tot 20 november 2020 in Las Vegas.

www.fabtechexpo.com

MACH

MACH

MACH is de grootste Britse vakbeurs voor productietechnologieën.
600 exposanten op het gebied van metaalbewerkingsmachines, vormmachines en bijbehorende technologieën, diensten en apparatuur presenteren actuele trends en innovaties.

De volgende MACH vindt plaats in Birmingham, UK, van 25 tot 28 januari 2021. Bezoek ons en onze partner EasyGates Ltd. op stand 17-604.

https://www.machexhibition.com/welcome

 

 

 

R+T Stuttgart

R+T Stuttgart

Vanzelfsprekend zijn wij vertegenwoordigd op de meest vooraanstaande beurs van de hek/poort/deurbranche. De alle drie Jahre in Stuttgart plaatsvindende beurs behoort voor ons tot de hoogtepunten qua evenementen.  

De volgende R+T vindt plaats in 2021 op het beursterrein van de Messe Stuttgart.

www.messe-stuttgart.de/r-t/

IDAExpo

IDAExpo

De IDAExpo is het uithangbord van de VS-Amerikaanse deur-, poort- en hekbeurzen. De vakvereniging IDA (International Door Association) organiseert deze beurs elk jaar in het voorjaar.

Sinds 2019 worden Fencetech en IDAExpo samengehouden - het volgende evenement vindt plaats van 20-24 april 2021 in New Orleans, Louisiana.

www.idaexpo.org/

ASO Safety Solutions Fencetech

Fencetech

De FENCETECH is een van de toonaangevende beurzen voor schuifpoorten/hekken/deuren en omheiningstechnologie in de VS. De AFA (American Fence Association) is organisator van de beurs.

Sinds 2019 worden Fencetech en IDAExpo samengehouden - het volgende evenement vindt plaats van 20-24 april 2021 in New Orleans, Louisiana.

www.americanfenceassociation.com/fencetech/

ASO at Automate in Chicago, USA

Automate

Automate is het breedste automatiseringsoplossingen-evenement in Noord-Amerika en wordt eens in de twee jaar gehouden in Chicago, IL. Deze beurs biedt bezoekers de mogelijkheid om geavanceerde robotica, visie, motion control en aanverwante technologieën uit de eerste hand te ervaren die een enorme impact hebben op het zakendoen tijdens één evenement.

In 2021 zal Automate van 17-20 mai in Cobo Center, Detroit, MI worden gehouden. 

ASO at International Airport GSE Expo

International Airport GSE Expo

De internationale luchthaven GSE Expo is 's werelds grootste tentoonstelling ter ondersteuning van alleen grondapparatuur. Het wordt geproduceerd door de International Airport Equipment Manufacturers Association (IAEMA) en het tijdschrift Ground Support Worldwide en wordt elke twee jaar gehouden.

De volgende internationale luchthaven GSE Expo vindt plaats van 5 tot 7 oktober 2021.

ASO en inter airport Europe

inter airport Europe

Inter airport Europe, International Trade Fair voor luchthavenuitrusting, technologie, design en service, vindt plaats in München van 16 tot 19 november 2021. Inter airport Europe omvat alle gebieden van luchthaventechnologie en -service. Op de beurs worden oplossingen en suggesties voor de uitrusting van het terminalgebied, ontwerp en planning, innovaties op het gebied van grondapparatuur en IT-systemen voor de luchthaven gepresenteerd.

ASO Gate Safety Conference

ASO Gate Safety Conference

De Gate Safety Conference (Poort/hek/deur-veiligheidsconferentie) in Engeland is sinds 2010 drie keer georganiseerd en heeft zich ontwikkeld tot centraal evenement van de hek/poort/deurbranche in Groot-Brittannië. De plaats van het gebeuren is meestal in de omgeving van Birmingham.  

De eerste Gate Safety Conference in Engeland in 2010 was een uitvloeisel van de ASO-infodag in Duitsland. Door ongelukken in deze periode met hekken/poorten/deuren met persoonlijk letsel werden de thema’s hek/poort/deurveiligheid en normen helaas relevanter dan men zich had kunnen wensen. 

De eerstvolgende Gate Safety Conference vindt naar verwachting plaats in 2021. Blijf hier kijken. Wij houden u op de hoogte.

Perimeter Protection

Perimeter Protection

De eerste Perimeter Protection - de centrale vakbeurs voor mechanische en elektronische beveiliging technologie in de buitenruimte - vond plaats in het jaar 2010. Sinds 2016 nemen we ook deel aan het Congres Beurs voor Perimeter Protection, Schermen en Beveiliging van gebouwen.

De volgende perimeterbeveiliging vindt plaats van 18.-20.01.2022 in Neurenberg.

https://www.perimeter-protection.de 

ASO Infodag

ASO Infodag

De ASO-infodag wordt onderhand beschouwd als dé prominente factor van de branche in Duitsland.

De ASO Infotag is een informatiebijeenkomst voor de branche waarop actuele thema’s binnen de deur- en poortindustrie in Duitsland worden behandeld. Sprekers van naam maken complexe thema’s op het gebied van normen en technische ontwikkelingen inzichtelijk en toepasbaar in de dagelijkse praktijk. 

We stellen u graag informatie ter beschikkling over de laatste ASO-Infodag. Neem alstublieft contact met ons op.

De eerstvolgende ASO-infodag vindt plaats in 2022.

www.infotag.asosafety.de

Service & Support

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Downloads

Technische gegevens, handleidingen, documentatie en catalogi vindt u hier.

more

Safetynews

Hier wachten u interessante artikelen rond de geautomatiseerde veiligheid en ondernemingsnouveautés van ASO.

more
x

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.