10.000 m²

Werkgebied

10.000 m²
1.000

mattentests per dag

1.000
100 procent

duurzaamheid door efficiënte recyclingmethode

100 procent
1.000.000 m

extrusieproducten per jaar

1.000.000 m

Een wereld waarin de automatisering de mens helpt…

… en tegelijkertijd veiligheid biedt: Dat willen wij. Daar werken we aan. Elke dag.

Het is één ding om de meest perfecte beschermingsmaatregelen te eisen, maar iets heel anders om zich er intensief voor in te zetten dat onze wereld elke dag een beetje veiliger wordt. Niet meer en niet minder wordt er van ons verwacht. En deze uitdaging gaan wij aan. Te beginnen met het deskundige advies tot en met de individuele oplossing. Daarvoor mobiliseren wij wat ons sterk maakt: Overtuiging en passie. Professionaliteit en uitstekende techniek. Zeer gemotiveerde medewerkers bij de ingenieursbureaus en aan de werkbank. Want ieder op zijn plaats kent en ondersteunt het gemeenschappelijke doel: Een veiligheidstechniek die in de beste zin van het woord vooruitstrevend is, omdat deze eerst en vooral de bescherming van de mens dient.

Onze claim

Meer zijn dan slechts een leverancier

Klanten van ASO verwachten en krijgen kwalitatief hoogwaardige producten. Dat is vanzelfsprekend en daarom laten we het daar ook niet bij. Want ASO levert meer dan slechts producten, ASO creëert meerwaarde. Als gesprekspartner van wie de adviesdeskundigheid reeds in het ontwikkelingsstadium van eindproducten gevraagd wordt. Vaak zijn het interdisciplinaire inzichten, die de algemene standaard vooruit zijn en ons in staat stellen op nieuwe uitdagingen de juiste antwoorden te vinden.

Altijd de vinger aan de pols. Onze geschiedenis

Sinds de oprichting van het bedrijf, zo’n 35 jaar geleden, bepalen de onderwerpen ‘bescherming’ en ‘veiligheid’ de dagelijkse bedrijfsmatige gang van zaken bij ASO. Al in een vroeg stadium wisselde men regelmatig ervaringen uit met klanten om fabricage en verkoop af te stemmen op reële behoeftes. Parallel daaraan werd in onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan een toenemende behoefte aan veiligheid in industrie en samenleving. En het was precies dit innovatieve denken dat de tot nu toe ambachtelijk gekenmerkte onderneming een technologievoorsprong gaf en daarmee de gelegenheid bood om met succes de dynamische ontwikkelingsprocessen van de branche mede vorm te geven.

1984 1991 1998 2004 2008 2010 2012 2014 2016 2019 2021
1984
1991
1998
2004
2008
2010
2012
2014
2016
2019
2021

Mondiale aanwezigheid

ASO gaat de grote uitdagingen van de globalisering aan met concentratie op kerncompetenties, met een behoedzame aanpassing van bedrijfsstructuren en met de systematische uitbreiding van de internationale aanwezigheid.

Vandaag de dag zijn er wereldwijd meer dan 200 medewerkers, die o.a. veiligheidscontactelementen, besturingen en klantgerichte sensoroplossingen fabriceren. Naast de centrale ondernemingen in Duitsland, de VS en China zijn verkoopvestigingen in heel Europa en een mondiaal netwerk van handelaren verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop.

Maak nu gebruik van onze ervaring en neem met ons in contact op.

Service & Support

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Downloads

Technische gegevens, handleidingen, documentatie en catalogi vindt u hier.

more

Safetynews

Hier wachten u interessante artikelen rond de geautomatiseerde veiligheid en ondernemingsnouveautés van ASO.

more
x

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.