Safety, Sensors
& Controls

Wij bieden u veiligheidsoplossingen en sensorsystemen voor de geautomatiseerde hek/poort/deur- en machineveiligheid. Standaard maatwerk: Bij ASO Safety Solutions krijgt u marktleidende oplossingen, toegesneden op uw behoeften!

Safety, Sensors & Controls
Partner in Performance

Wij bieden u veiligheidsoplossingen en sensorsystemen voor de geautomatiseerde hek/poort/deur- en machineveiligheid. Standaard individueel: Bij ASO Safety Solutions krijgt u marktleidende oplossingen, toegesneden op uw behoeften!

Partner in Performance
Veiligheid voor elke toepassing.
Veiligheid voor elke toepassing.
LISENS grid - de lichtnetoplossing van ASO

NU beschikbaar - informeer jezelf nu

LISENS grid - de lichtnetoplossing van ASO

Contactlijsten

more
Contactlijsten

Veiligheids-
bumpers

more
Veiligheids-<br>bumpers

Veiligheids-
matten

more
Veiligheids-<br>matten

Licht Schermen

more
Licht Schermen

Schakel-
apparatuur

more
Schakel-<br>apparatuur

Signaal-
transmissie

more
Signaal-<br>transmissie

Poort-
besturingen

more
Poort-<br>besturingen

Nieuws

ISO 9001 hercertificering succesvol!

ISO 9001 hercertificering succesvol!

Wij zijn verheugd dat wij de ISO 9001-certificering met succes hebben afgerond.

Als wereldwijd opererende onderneming is dit certificaat voor ASO...

more
Nog veiliger, nog eenvoudiger in gebruik!

Nog veiliger, nog eenvoudiger in gebruik!

Ons beproefde KS4 montagesysteem voor de SENTIR edge veiligheidscontactlijsten heeft een upgrade gekregen!

Het systeem wordt gekenmerkt door een nog...

more
R+T Digital - Beursformule van de toekomst?

R+T Digital - Beursformule van de toekomst?

ASO Safety Solutions exposeerde opnieuw op de R+T Expo - maar deze keer was alles een beetje anders: van 22 tot 25 februari konden geïnteresseerde bezoekers de....

more
Snel, veilig, duurzaam!

Snel, veilig, duurzaam!

ASO presenteert het nieuwe signaaltransmissiesysteem ELMON wicom.

Ons nieuwste product dicht de kloof tussen de ...

more
R+T gaat digitaal

R+T gaat digitaal

R+T - werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonwering breekt met de eerste digitale vakbeurs in het voorjaar van 2021 nieuw terrein.

 

Van 22 tot 25 februari 2021 ...

more
LISENS grid door licht schermen sets

LISENS grid door: Nieuwe sets nu beschikbaar

ASO presenteert nieuwe licht schermen sets uit het LISENS grid door assortiment voor snelloopdeuren, sectionaaldeuren, roldeuren, vouwdeuren - hiermee houden we mensen en voertuigen veilig!

more

The current situation

Dear business partners and friends,

 

the developments around COVID-19 are increasingly leading to uncertainty in the population and to restrictions in daily life and business. Of course, the health and well-being of all employees, business partners and fellow human beings is also our highest priority and we will continue to take all necessary measures to ensure and support this to the best of our ability...

more
Nieuwe GSE-producten van ASO

Nieuwe GSE-producten van ASO

ground support equipment industrie:

De Safety Foot is een drukgevoelige veiligheidsvoorziening voor het detecteren van het neerlaten van vliegtuigdeuren, de buitenversie van de SENTIR bumper wordt gebruikt als actieve veiligheidsvoorziening bij verbrijzeling en afschuiving tussen GSE en vliegtuig.

more
IDAExpo & Fencetech 2020 in Salt Lake City: Een goed succes voor ASO

IDAExpo & Fencetech 2020 in Salt Lake City: Een goed succes voor ASO

Opnieuw heeft ASO de grootste deurshow in Noord-Amerika (VS en Canada) bijgewoond. Helmut Friedrich, Simon Rockel en Olaf Grobe presenteerden op hun stand ASO's state-of-the-art veiligheidspakketten voor sectionaal- en roldeuren, met hun gloednieuwe contactlijste met ingebouwde houder SENTIR edge 25.45 ST...

more
Nieuwe ASO partner: Mattle Industrie-Produkte AG

Nieuwe partner in Zwitserland: Mattle

ASO heeft een nieuwe partner in Zwitserland. Mattle Industrie-Produkte AG biedt al 25 jaar een uitgebreid portfolio aan op het gebied van arbeidsveiligheid. Net als ASO hecht Mattle veel belang aan oplossingen op maat en is het één one-stop-shop voor uitgebreide veiligheidsprogramma's en diensten voor de machine-industrie. De ASO-directeuren Helmut Friedrich en Daniel Verhufen en Senior Sales Olaf Kleinemeier ontvingen begin februari Markus Schönbächler, CEO van Mattle, om de samenwerking officieel te bekrachtigen.

Opnieuw een positieve beurs voor ASO

Opnieuw een positieve beurs voor ASO

Voor de vierde keer presenteerde ASO Safety Solutions op de Perimeter Protection, de internationale vakbeurs voor perimeterbeveiliging, hektechniek en gebouwbeveiliging, beproefde en nieuwe producten op het gebied van veiligheidssensortechnologie, Hekwerktechnologie en gebouwbeveiliging...

more
Ontmoet ons bij Perimeter Protection!

Ontmoet ons bij Perimeter Protection!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Van 14 - 16 januari 2020 vindt u ASO op Perimeter Protection in Neurenberg, de internationale vakbeurs voor perimeterbeveiliging, schermtechniek en gebouwenbeveiliging.

 

We zullen u onze nieuwste product-highlights laten zien.

Ontmoet ons in hal 12, op stand 500.

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

SENTIR edge - Bestand tegen elke vlam!

SENTIR edge - Bestand tegen elke vlam!

De eerste partij SENTIR edge 25.30 TsB, het eerste brandbeveiligingsprofiel van ASO, zal deze maand worden geproduceerd in antwoord op een projectaanvraag van een proefklant.

Voor branddeuren gelden speciale voorschriften en de eisen die aan de gebruikte materialen worden gesteld zijn zeer hoog, vooral...

more
ASO Productie-uitbreiding met hoogbouwmagazijn

Productie-uitbreiding bij ASO - Klaar!

ASO heeft twee redenen om dit te vieren: Precies op tijd voor het 35-jarig jubileum van de onderneming is het project "productie-uitbreiding" afgerond: Met de verdubbeling van de productie- en opslagoppervlakte tot 8000 m² wijzen alle signalen nu op procesoptimalisatie.

more
ASO celebrates 35th anniversary

35 jaar aan beveiligingsoplossingen van ASO

In oktober, 35 jaar geleden, was de snelle ontwikkeling van ASO Safety Solutions nog niet te voorzien. Na de oprichting van het bedrijf in Salzkotten door vier partners nam Helmut Friedrich in 1997 de volledige verantwoordelijkheid voor het bedrijf over en leidde het als eigenaar en directeur naar de VS, Engeland, Frankrijk en sinds 2019 ook China...

more
ASO booth at inter airport Europe 2019

ASO: Start op inter airport Europe

Van 8 tot 11 oktober presenteerde ASO Safety Solutions voor het eerst veiligheidsoplossingen voor grondafhandelingsapparatuur op inter airport Europe, 's werelds grootste vakbeurs voor luchthavenapparatuur, technologie, design & service. Meer dan 650 exposanten informeerden bijna 15.000 bezoekers over innovatieve oplossingen voor genetwerkte luchthavens...

more
ASO gaat inter airport Euope 2019

ASO gaat inter airport Euope 2019

De voorbereidingen voor ASO's debuut dit jaar op de inter airport Euope 2019 in München zijn in volle gang. Van 8 tot en met 11 oktober presenteren wij onze veiligheidsoplossingen voor ground support equipment met nabijheids- en drukgevoelige sensoren en veiligheidsrelais. Ontmoet ons op onze stand in hal B6, stand #820.

SUCCESVERHALEN

Wanneer het ijskoud wordt,loopt ASO warm

Koelruimtes zijn niet meer weg te denken uit ons alledaagse leven. Wanneer er levensmiddelen in het spel zijn, is het in stand houden van de koelketen de beslissende factor voor de productkwaliteit. De koude omgeving heeft de ingenieurs maar weinig speelruimte gelaten. Maar die hebben ze wél gebruikt. 

more

Testlabor
Service & Support

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Downloads

Technische gegevens, handleidingen, documentatie en catalogi vindt u hier.

more

Safetynews

Hier wachten u interessante artikelen rond de geautomatiseerde veiligheid en ondernemingsnouveautés van ASO.

more
x

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.